Toronto-alueen opettaja, joka riehui Euroopan läpi ja nukkasi sohvalla tänä kesänä, ei tiennyt olevansa voittanut 21 miljoonan dollarin Lotto Max -lipun, joka oli jäähtynyt kotona jääkaappiinsa.

Craig Henshaw, 42, sanoi tiistaina, että hän osti lipun huoltoasemalta heinäkuussa, kiinnitti sen jääkaappiin joukon muita lippuja ja jäi Euroopalle muutaman päivän kuluttua.

Hän unohti liput kesällä. Mutta kun koulu alkoi uudelleen, hän tajusi, että hänellä oli pino tarkistaa.

“Minulla ei ollut aavistustakaan, että minulla oli kotona jääkaapissa istuessa 21 miljoonaa dollaria”, hän sanoi ylimitoitetun tarkistuksen jälkeen.

“En olisi elänyt reppusta kahden kuukauden ajan, jos olisin tiennyt,” hän lisäsi.

Pukeutunut hawaijilainen-paita, Henshaw sanoi olevansa valmis matkustamaan muutama.

Hän aikoo viedä koko perheensä matkalla ja palata Eurooppaan tyttöystävänsä kanssa. Mutta tällä kertaa he eivät nuku mitään sohvia, hän sanoi.

Henshaw sanoi, että hän vietti päiväpäivän kävelemällä pulloonsa voittanutta lippua ennen kuin tarkkaili sitä ruokakaupassa matkalla kotiin töistä.

Aluksi uskoen, että hän oli voittanut 21 000 dollaria, hän laski puhelimensa, kun arpajaisvirkailija kertoi, että lippu oli todellisuudessa 21 miljoonan dollarin arvoinen.

Puuseppä ja teknologiaopettaja kutsuivat sairastuiksi ennen tiukkaa palkintoaan Toronton Ontario-arpajais- ja peli-palkintokeskuksessa.

“Yllätys! En ole todella sairas, “hän vitsaili televisiokameroiden eteen.

“Siinä ei ole merkkiä tai laatikkoa, joka ilmaisee” arpajaiset “, hän selitti.

“Se vain sanoo” henkilökohtainen sairaus “tai” hautajaiset “- ja tämä on tavallista parempi kuin hautajais.”

Lucky numerot – satunnainen “Quick Pick” -yhdistelmä – jätti Henshaw ainoan 8. heinäkuuta voiton.

Henshaw sanoi, että hän käyttää joitakin hänen voitoistaan ​​maksamaan veljensä ja veljensä jälkeisen koulutuksen ja mahdollisesti naimisiin hänen tyttöystävänsä kanssa.

Hän aikoo ottaa vuodessa opetuksen, mutta sanoi, että hän nauttii siitä liikaa kuvitella tulevaisuutta ilman sitä.

Tilaa uutiskirjeemme!

Nimi

Sähköposti